Voi hyvin vuoden jokaisena päivänä – helpot vinkit terveellisempään arkeen

On taas se aika vuodesta, kun moni tekee lupauksia terveellisemmästä elämästä, liikunnasta ja ruokavaliosta. Me Orklalla uskomme, että hyvinvointi koostuu yksinkertaisista asioista ja arjen valinnoista – positiivista mieltä ja herkkuhetkiä unohtamatta. Joten pois alta liika suorittaminen ja stressi, katso alta helpot vinkkimme terveellisempään elämään.

Paulúns  ravintoarvot kohdilleen helposti ja maistuvasti

Paulúns-tuotteissa on runsaasti kuitua ja luontaisesti kivennäisaineita ja vitamiineja, mutta ei lisättyä sokeria. Paulúns tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden syödä ravitsemuksellisesti tasapainoista ruokaa – helposti, nopeasti ja maistuvasti. Tuotevalikoimasta löytyy herkullisia vaihtoehtoja sekä aamupalaksi, välipalaksi että päivälliseksi. Monella Paulúns-tuotteella on myös Sydänmerkki, mikä tarkoittaa, että tuote on terveyden kannalta parempi vaihtoehto.

Möller Kalanmaksaöljystä apua sydämelle, aivoille ja vastustuskyvylle

Möller Kalanmaksaöljy on monelle nostalginen muisto lapsuudesta ja luonnollinen osa terveellistä ruokavaliota. Lusikallinen kalanmaksaöljyä joka päivä on helppo tapa täydentää monipuolista ruokavaliota tärkeillä ravintoaineilla. Kalanmaksaöljy sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) sekä A-, D- ja E-vitamiineja. EPA ja DHA ovat tärkeitä sydämelle, DHA aivoille ja näölle sekä A- ja D-vitamiinit vastustuskyvylle. 

Anyday-pähkinät  täydellinen mukana kulkeva herkku

Pähkinät sisältävät luonnostaan monia hyödyllisiä ravintoaineita, kuten tyydyttämättömiä rasvoja, kuituja, vitamiineja ja kivennäisaineita. Pähkinät ovat kätevä välipala äkillisen energiantarpeen yllättäessä tai silloin, kun haluat pitää maistuvan tauon. Anyday Nuts -pähkinät on paahdettu ilman öljyä parhaan maun sekä rapeuden varmistamiseksi ja pakattu käteviin uudelleen suljettaviin pusseihin. Joissain tuotteissa on ripaus suolaa, osa on kokonaan ilman.

Sana-sol -ravintolisät tukevat monipuolista ruokavaliota

Sana-solin vitamiinilisät ovat hyvä apu siihen, että lapset ja aikuiset saavat päivittäin tarvittavia suojaravintoaineita, ilman ylimääräistä stressiä. Sana-sol -vitamiini-, kivennäisaine- ja ravintolisätuotteet on suunniteltu koko perheen tarpeisiin, sillä ne ovat hyvänmakuisia sekä helposti nieltävässä nestemäisessä, pureskeltavassa tai tablettimuodossa. On tärkeä muistaa, että terveellinen elämä ei ole vaikeaa suorittamista, vaan pieniä arkisia tottumuksia – ja että kaikki apu, kuten ravintolisät ruokavalion tukena, kannattaa hyödyntää.

Maxim ja Pierre Robert antavat kipinää treeniin

Pienikin liikunta on hyväksi kaiken ikäisille. Joskus uudet treenivaatteet ovat juuri se asia, joka voi antaa pientä lisäpotkua säännöllisen liikunnan aloittamiseen. Pierre Robertin laadukkaasta urheiluvaatemallistosta löytyy treenitrikoita ja -toppeja sekä urheilualusasuja niin sisä- kuin ulkoliikuntaan.

Maximin urheiluravinteet sopivat puolestaan niin huippu-urheilijalle kuin kuntoilijallekin. Tuotevalikoima perustuu pohjoismaiseen urheiluravitsemuksen tuntemukseen sekä laadukkaisiin hiilihydraatteihin ja proteiineihin. Maximin laajasta tuotevalikoimasta löydät varmasti sopivan vaihtoehdon, oli lajisi mikä tahansa. Hyviä treenihetkiä!

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa