Pieni tabletti, jolla on suuria visioita

Forever iVision on kehitetty tukemaan näkökykyä. Aloe vera -yritys Foreverin uusin ravintolisä on kehitetty tukemaan silmien hyvinvointia.

Silmät joutuvat koville joka päivä. Katseen pitää tarkentua kauas ja lähelle, silmien pitää kestää kuivaa ilmaa ja tietokoneen ääressä istumista… Arjen tehtävissä silmien ja näön täytyy sopeutua eri tilanteisiin yli 30 000 kertaa päivässä. Siksi silmät ansaitsevat enemmän huomiota.

Palkittuja ainesosia

Foreverin uusin ravintolisä on kehitetty erityisesti silmiä varten. Forever iVision

sisältää esimerkiksi A-vitamiinia ja sinkkiä, jotka molemmat edistävät näön pysymistä normaalina. C- ja E-vitamiini sekä sinkki edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Lisäksi mukana on Lutemax® 2020 -ainesosaa, joka on saanut NutrAwardin ”Best Functional Ingredient 2018” -palkinnon. Lutemax® 2020 koostuu luteiinista ja zeaksantiinista, joita on luonnostaan silmän keltatäplässä.

Treeniä silmille

Tiesitkö, että voit treenata silmiäsi ja auttaa niitä rentoutumaan? Aloita istumalla mukavasti pää suoraan eteenpäin. Katso sen jälkeen niin kauas kaikkiin neljään suuntaa 2–3 sekuntia: ylös, alas, vasemmalle ja oikealle. Toista kolme kertaa. Liikuta vain silmiä, älä päätä. Hiero lopuksi aluetta kulmakarvojen alla peukalonpäillä pyörivin liikkein – nenänvarresta silmäluomien ulkoreunaan.

Lähde: MyNewsDesk

Vastaa