Testissä Hombli ilmanpuhdistin

Joskus keväisin, syksyisin ja oikeastaan koska tahansa sisätiloissa kotona on hengitystä häiritseviä siitepölyhiukkasia. Samanlaisia hiukkasia tuottavat ilmaan myös kaikki mahdolliset kotieläimet, joita meillä ei ole. Meillä on aina kotona ollut suhteellisen hyvä ilmanlaatu, mutta nyt otimme kotiin testaukseen uuden Homblin Smart Air Purifierin, eli pienen koti-ilmaspuhdistimen varmistamaan, että makuuhuoneen ilman on mahdollisimman hyvää hengitykselle.

Hombli tuo tullessaan päällä ollessaan huoneeseen pienen huminan, joka ei meitä nukkuessa tai nukkumaan mennessä häiritse lainkaan. Laitteen ilmanpuhdistus perustuu kolmitasoiseen suodatukseen, missä ovat esisuodatus, aktiivihiili sekä HEPA13, ja valmistajan lupausten mukaisesti se nappaa 99,97 ilomassa leijuvista partikkeleista, kuten ne siitepölyhiukkaset.

Meillä on kotona ilmankiertolämmitys, eli lämmitys tapahtuu sisäilmaan kierrättämällä talon omien ilmahormien kautta huoneesta toiseen ja vain yhden lämmönlähteen kautta, joka on alakerrassa – tästä seuraa useimmiten hyvin toimiva lämmitys, joka kuitenkin nopeissa ulkoilman vaihtuvissa olosuhteissa ei ehdi nopeasti mukautua oikeaan lämpöön, koska talon ja huoneiden lämpö perustuu vaihtuvaan ilmaan, jonka vaihtumiseen aina luonnollisesti menee oma aikansa, jopa 2-3 päivää. Hombli on tuonut tähän tasapainotteluun oman miellyttävän lisänsä, sillä puhdistaessaan ilmaan, se myös viilentää sitä osaltaan. Tällainen pieni Hombli malli riittää aivan mainiosti yhdelle huoneelle (max 25 m²)

Homblin asentaminen ja käyttö

Hombli asetetaan sopivaan paikkaan huoneessa – ja koska laite on pieni, mahtuu se hyvin vaikka pöydän alle tai lattialle, tai pöydälle, tasolle – riippuen huoneesta. Se tarvitsee luonnollisesti virtaa, joten sen pitää olla kohtuullisen lähellä virtarasiaa. Homblin ohjaus tapahtuu joko laitteesta itsestään, tai sitten sovelluksen kautta – sovelluksen, johon voi liittää useampiakin Hombli laitteita, mikäli niitä taloudessa on käytössä.

Homblin sovelluksen asentaminen puhelimeen oli yhtä helppoa kuin minkä tahansa muunkin sovelluksen ja ilmanpuhdistin löytyi helposti sovelluksen kautta, ja itseasiassa laitteen käyttö tapahtuu käytännössä sovelluksen välityksellä. Sovellus näyttää ilmanlaadun huoneessa, sekä myös kuinka paljon laitteen suodatinta on jäljellä. Laite voi toimia automaattisesti, jolloin laite itse toimii high-low tilojen välillä riippuen ilmanlaadusta. Meillä on ilmanlaatu ollut koko kokeilun ajan hyvä, joten siinä ei ole tapahtunut mitään muutosta, mutta muuten laite on tuonut oman lisämukavuutensa makuuhuoneen ilmaan, sillä meistä on ainakin kivempaa mennä nukkumaan raikkaaseen ilmaan.

Se kuinka hyvin laite ilmassa leijuvat partikkelit kaappaa onkin sitten aivan eri asia – meillä ei ole kotioloissa mitään mahdollisuutta testata asiaa, mutta ainakaan ilma ei ole huonontunut, eikä Homblin päällä ollessa sen humina haittaa nukkumista. Kaikinpuolin testi on siis tuottanut iloa ja parempaa unenlaatua.

Laitteesta on saatavilla isompiin tiloihin myös Hombli Smart Air Purifier XL, jos sellaiselle on tarvetta, mutta tätä emme lähteneet meillä kotona testaamaan.

Homblista

Hombli, hollantilaisen brändi, luo huolettoman elämän parantamalla hyvinvointiasi kotonasi. Hombli loistaa rakentaessaan automaattisia rutiineja tuomaan mielenrauhaa, raitista ilmaa ja luonnonvaloa, jotta voit pysyä kunnossa (sisä- ja ulkotiloissa), kameroita ja älykkäitä ovikelloja turvaamaan kotiasi ja pitämään yhteyttä perheen, ystävien ja jopa lemmikkien kanssa. Kodin älyekosysteemin kasvaessa voimakkaasti Pohjoismaissa, Hombli erottuu muista älykoti-toimittajista tarjoamalla ratkaisuja, jotka ovat erittäin helppokäyttöisiä ja vaivattomasti asennettavia, hyvin turvallisia ja luotettavia sekä täysin yhteensopivia muiden alustojen kanssa – ja ennen kaikkea edullisia. Hombli, älykäs koti kaikille!

Hombli tarjoaa ratkaisuja, jotka tukevat fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi. Sen korkealuokkaiset yksinkertaiset älykoti-ratkaisut auttavat sinua ylläpitämään terveellisempää elinympäristöä ja nauttimaan luonnonvalosta ympäri vuoden. Homblin ratkaisut auttavat pysymään yhteydessä perheeseesi ja ystäviisi sekä luomaan mukavan tilan ja tunnelman joka tilanteessa. Mielesi voi olla rauhallinen, kun tiedät, että Homblin älykkään kodin turvatuotteet suojaavat kotiasi ja jokapäiväistä elämääsi.

Hombli Indoor Camera eli sisätilakamera sisältää sisäänrakennetut mikrofonin ja kaiuttimen, joiden avulla voit pysyä yhteydessä perheeseesi ja rakkaimpiisi. Sano hei vauvallesi, tarkista lapset koulun jälkeen tai kehota koiraasi lopettamaan haukkuminen – kaikki Hombli-sovelluksen kautta. Hombli kunnioittaa yksityisyyttäsi ja kerää vain tietoja, jotka vaaditaan toimittamaan paras älykoti-kokemus. Kameran tallenteet voidaan tallentaa Tuya-tilille tarkistettaviksi ja ladattaviksi.

Vietämme paljon aikaa kotona ja terveellinen puhdas ilma hengittää on tärkeää. Pieni mutta tehokas Hombli Air Purifier -ilmanpuhdistin poistaa jopa 99,97% kaikista bakteereista, viruksista, siitepölystä, lemmikkien hilseestä ja muista haitallisista hiukkasista jopa 25 m²:n tiloissa. Se on ihanteellinen, kun sinulla on lemmikkejä, allergioita, kuten heinänuhe, tai kun puhdas ilma on sinulle yksinkertaisesti tärkeää. Älypuhelimen avulla voit tarkistaa ja hallita ilmanlaatua missä tahansa ja milloin tahansa. Näin voit luoda terveellisen ympäristön sinulle ja perheellesi.

Tunnelman ja meiningin luominen elokuva-iltoihin, pelisessioihin tai joulujuhliin voidaan tehdä Hombli Smart Led Strip -valonauhan ja Smart RGB-lamppujen avulla. Smart Led Strip -nauhassa voit valita 16 miljoonasta väristä, jotta voit asettaa täydellisen tunnelman missä tahansa huoneessa. Smart RGB -lampun asentaminen on yhtä helppoa kuin mikä tahansa muun lampun. Liitä se kotisi Wi-Fi-verkkoon nopeasti ilmaisen Hombli-sovelluksen kautta. Voit käyttää sovellusta säätämään valot päälle tai pois päältä, säätämään väriä ja kirkkautta sekä ajastukseen. Voit jopa käyttää ääntäsi hallitaksesi älylamppua Amazon Alexan tai Google Assistantin/Homen kanssa.

Säästääksesi energiaa, ympäristöä ja rahaa voit seurata jokaisen elektronisen laitteen energiankäyttöä reaaliajassa Smart Socketsin avulla. Voit kytkeä laitteet päälle/pois, tarkistaa tilan, luoda aikatauluja ja asettaa laitteita käyttäjäystävällisellä Hombli-sovelluksella.

Hombli on nyt innoissaan voidessaan jakaa upeita uutisia yksinmyyjäyhteistyöstä Despecin kanssa, joka on Pohjoismaiden johtava IT- ja toimistotarvikkeiden jakelija. Homblin tuotteita voi ostaa Suomessa täältä: www.proshop.fi 

Lisätietoja saat osoitteesta www.hombli.com.

Vastaa