Vitamin Well tämän kesän maku – ananas-metsämansikka

Vitamin Well lanseeraa uuden raikkaan kesämaun – Elevate

Kesäksi 2022 lanseerattava uusi Vitamin Well Elevate on tuoteperheen uusin tulokas. Uudessa janonsammuttajassa yhdistyy raikkaan ananaksen ja kesäisen metsämansikan maut. Elevate sisältää B12 -vitamiinia, foolihappoa ja magnesiumia, jotka kaikki auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Juoma sisältää myös sinkkiä, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Vitamin Well Elevaten avulla haluamme tarjota virkistystä arkeen sekä juoman piristävillä vitamiineilla, että innostavilla hyvinvointitapahtumilla. Tulemme olemaan laajasti mukana erilaisissa padel-, golf-, hiihto-, juoksu- ja yleisurheilutapahtumissa ja järjestämme vuoden aikana monipuolisesti myös omia urheilu- ja joogatapahtumia, sekä kaikille avoimia juoksutreenejä.

Elevate on täydellinen juoma lämpimiin kesäpäiviin ja tulevaan juoksukauteen, jossa Vitamin Well on tänä vuonna entistä aktiivisemmin mukana Vitamin Well Runners -tiimin kautta. Tänä vuonna osallistumme moniin erilaisiin juoksu- ja yleisurheilutapahtumiin (mm. Midnight Run, Vasa Run, Finnkampen ja Kalevan kisat) ympäri Suomea ja Eurooppaa. Vitamin Well Runners -tiimiin haetaan maaliskuussa kahta uutta juoksijaa, jotka pääsevä mukaan mm. Saksaan Münchenin maratonille lokakuussa. Tiimi on jo nyt saanut ennätysmäärän hakijoita!

– Vitamin Well on jo pidemmän aikaa ollut aktiivisesti mukana juoksun parissa, joten uutuusjuoman lanseeraus tulee täydellisesti juuri juoksukauden alkuun! Mikä sen parempaa kuin kylmä Vitamin Well hikisen juoksulenkin jälkeen?Voin ilokseni todeta, että olemme tänä vuonna mukana tukemassa ennätysmäärää juoksutapahtumia ja juoksijoita, sanoo Petter Ericson-Hållen, Vitamin Wellin Marketing Manager.

Vitamin Well Elevate – juomat löytyvät päivittäistavarakaupoista viikosta 14 alkaen.

Vastaa