Health Tech -tuotteita Apomeraan

Health Tech -tuotteet ovat olleet kovassa kasvussa viimeisten vuosien ajan. Teknologiaratkaisut tarjoavat nopeampia sekä helpompia ratkaisuja asiakkaille ja näin tekevät arjesta helpompaa. Apomera haluaa tarjota parhaimman mahdollisen valikoiman asiakkailleen ja on lähtenyt laajentamaan tuoteportfoliotaan Health Tech -tuotteisiin.

Apomera.fi -verkkokauppaan on juuri saapunut terveysteknologiatuote nimeltä Acetrack, joka on tarkoitettu ketoositasojen helppoon mittaamiseen ja seuraamiseen. Puhallus Acetrack -laitteeseen mittaa ketoositasot ja nämä tallentuvat Acetrackin sovellukseen, joka on ladattavissa puhelimeen. Ketoositasoja seuraamalla ymmärtää paremmin miten ruokavalio ja liikunta vaikuttavat rasvanpolttoon ja näin tekee laihduttamisesta helpompaa. Laitteen avulla pystyy mittamaan helposti ja nopeasti ketoositasot milloin ja missä vain.

Me Apomeralla haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat mahdollisimman laajan, monipuolisen sekä edullisen tuotevalikoiman. Acetrackin saaminen valikoimaamme on loistava mahdollisuus avata terveysteknologian tuomat edut asiakkaillemme, ja vielä edullisesti!, sanooo Apomera.fi:n toimitusjohtaja Pekka Ketonen

Acetrack -laitteen voi nyt ostaa apomera.fi -verkkokaupasta hintaan 223,96€.

Vastaa